Najnovšie recenzie zo sekcie Stabilizátory a gimbaly
- Stabilné a zaujímavé videá sa dajú pomocou G6 dajú robiť. Ďakujem
- Zaujímavá funkcia tímelapsu
- Dá sa pripojiť na statív alebo trojnožku, odporúčam dokúpiť. Už som využil na rodinnej oslave.
Trochu zle sa zapína GoPro ale prilepím tam silikónovú ďobku hádam to pomôže.
Môj prvý gimbal - nemôžem porovnať, mne vyhovuje
- je ľahký a spracovanie je úžasné,Nikon D 750 s objektívom 2,8/24-70mm vošiel v pohode, čo sa týka vyváženia, žiadny problém. Ak chcete použivať folow focus treba poriadne utiahnuť upínaciu doštičku. Zatiaľ žiaden problém, to čo som očakával som aj dostal
- kvalita
Vyskúšal som veľa gimbalov, DJI Ronin S zatiaľ najlepší. Kvalita spracovania, výborná stabilizácia, užitočné funkcie cez aplikáciu.
- Ideálny na cestovanie, super spracovanie a dostačujúce funkcie
- Škoda, že súčasťou balenia nie je tripod a púzdro.
Teraz sa len učím ho ovládať..
Aplikácia vicool nieje veľmi dobrá zhoršuje kvalitu fotiek a videa inak vimbal2 je super stačí anlj lacnejsi ako je tento spokojný
- ovládanie- joystick
- pripojenie bluetooth
- ovládanie cez mobil
- kufrík
- hmotnosť
- nedokáže mi vyvážiť fotoaparát s veľkým objektívom ale to je otázka typu fotoaparátu a tiež veľkosti objektívu. Nutnosť -dokúpiť závažia. Vlastním Sony alpha a6300 + Samyang 24mm T1.5
Mám prvú skúsenosť s týmto produktom celkovo s gymbalom, takže to nemôžem až tak objektívne zhodnotiť. Čo sa týka spracovania samotného produktu, tak už kovové telo samo o sebe vypovedá, že to nie je šmejd za pár eur. V porovnaní s bežnou manipuláciou fotoaparátu, je manipulácia s gymbalou ťažšia (príčina: vyššia hmotnosť celkového prístroja) ale je to len otázka zvyku. Predsa niečo, čo drží 1-2kg a zároveň to stabilizuje, tak musí mať nejakú hmotnosť.
Milo ma prekvapilo prepojenie gymbalu cez mobil, cez ktorý ho viete príjemné ovládať a nastaviť si režimy.
Ak chcete mať kvalitné zábery, tak musíte byť trpezlivý. Je to dosť veľký rozdiel, keď vám ten fotoaparát drží niečo, čo je pre stabilizáciu stvorené v porovnaní s vašou rukou, samozrejme všetko závisí od toho, čo chcete kamerovať. Mne išlo hlavne o to, aby som vedel zachytiť dynamiku v priestore, čo sa mi zatiaľ darí. Uvidíme ako to pôjde ďalej, zatiaľ som spokojný :)
- kvalita videa na vynikajúcej úrovni
- relatívne ľahko sa dá naučíť pracovať s produktom
- 3/4 závit pre externý mikrofón.
- Dobré funkcie pre timelaps videa.
- Odolný voči striekajucej vode.
- Dobrá výdrž batérie ale ak sa prepojí s kamerou už tak dobrá nieje.
- Slabá stabilizácia ak kamera nemá vnútornú stabilizáciu napr. 2,7k120fps.
- Hrozný úchyt kamery
- 3/4 závit na pripevnenie kamery o niečo nedomyslené - https://www.youtube.com....
Slabá stabilizácia ak kamera nemá vnútornú stabilizáciu napr. 2,7k120fps. - dosť dôležité pre mňa
Hrozný úchyt kamery myslel som si že to bude ok ale po nejakom čase mi tie skrutky liezli na nervy neustále to štelovať a vyrovnávať pri výmene batérii alebo zmene držiaka kamery hlavne ak je človek v meste alebo ak sa ponáhľa je to o nervy.
3/4 závit na pripevnenie kamery o niečo napr. vak, tyč, chest mount robilo mi nemalé problemi je to skôr stabilizátor do ruky - https://www.youtube.com....
Hoci som to kúpil za super cenu ale z týchto nedostatkov som bol nútený tovar vrátiť keďže veľa jazdíme na snowboarde, bicykli,... na také veci nieje určený keďže sa neustále otáča viď video.
Radšej si priplatím za karma grip hoc je to 2x tak drahé ale mám perfektnú stabilizáciu na všetkých rozlišeniach a fps a omnoho jednoduchšie vkladanie a vyberanie.
- viac protizávaží
- Dobrá cena
- kvalita
- vyššia cena
Dobrá cena
- super zariadenie, ale aj tak sa s tym musi clovek naucit robit.
- na parovanie gimbalu a kamery G6 je potrebna aplikacia napriklad v androide, ale musite mat mobil/tablet s novym androidom, napriklad 6 alebo 7 a vyssie inak sa neda nainstalovat aplikacia a teda ani sparovat. Na mojom androide 4.4.2 sa to nedalo tak som musel pouzit iny telefon s androidom 7. Jak je na tom jabko, to neviem
- vojde sa tam asi každá akčná kamera na svete
- má joystick
- ľahko a rýchlo sa na tom dá naučiť
- výborná stabilizácia obrazu
Výborný gimbal, používam na gopro hero4 a sedí parádne
- zatial max. spokojnosť
Super stabilizátor nie len pre video produkciu ale aj fotografiu, vdaka zabudovanej bluetooth komunikacii s aplikaciou do telefonu viete menit nastavenia rychlosti a sily jednotlivych motorov taktiež viete naprogramovat pohyb od bodu A do B a tak vytvorit stabilizované, cinematicke video zábery alebo takzvane time-lapse ako profesionali. Na kvalitu tohto vyrobku sa neda nič vytknut jednoducho perfektny mozem podotknut čo sa tyka cenovej relacie určite najlepsi stabilizátor, odporucam všetkym kreativnym fotografom a tvorcom videa.
Veľmi šikovná vecička, potrebná a užitočná pri používaní videa.
- Pomer cena/výkon
- vodeodolnosť
- nie je možné pripnúť aj telefón
Zobrazujem 61 - 80 zo 81 recenzií « Predchádzajúci 1 2 3 [ 4 ] 5 Ďalšie »